RAHİMDE KİST MİYOM BİTKİSEL TEDAVİ

Kadin hastalıklarının hemen hemen tamamında bitkilerden faydalınarak Şifa elde edebilirsiniz . Özellikle Kistler , Miyom , Yumurtlayamama , adet görememe hazırsındır rahatsızlıklarınızda bitkilerin inanılmaz şifasından faydalanın . Bizi arayın hazırladığımız karışımlarımızdan faydalanın .

Kistler MİYOM

Rahim ( uterus ) içerisinde yer alan ; ona hay hay gebeliğe ev sahipliği yapacak şekilde hazırlanan ve gebelik olmadığı Zaman randımanlı hormon desteğinden yoksun kalması nedeniyle adet ( menstruasyon ) kanaması halinde dökülen Özel cell tabakası " endometrium " olarak adlandırılmaktadır . Ayşe cell tabakası vücutta sadece Rahim içerisinde yer almaktadır . Ayşe hücrelerin vücutta Rahim dışında Baska BİR alanda yer ". Ayşe durum en sik olarak yumurtalıklarda , Rahim arkası boşlukta ( Douglas boşluğu ), vajen ile barsağın Oğlu BÖLÜMÜ arasında , barsakların yüzeyinde , tüplerin üzerinde Tense'lerde çevresinde , Rahmi tutan hastalığı olarak adlandırılır Endometriozis alması bağların ve mesanenin üzerinde Tense'lerde karin zari yüzeylerinde , Cerrahi yaralarda , dikişli doğum esnasında açılan kesilerde , cok Nadir olarak da göbek deliği , Burun zari hazırsındır uzak organlarda görülür . En sik görüldüğü yer % 75 oranıyla yumurtalıklardır .

Rahim İÇ tabakası adet döngüsünün ona hay hay kalınlaşan ve belli BİR süre sonucunda kanamasıyla Vücut dışına atılan BİR dokudur seyrinde . Rahim İÇ tabakası Rahim yüzeyi dışında BİR makyajını yerleştiğinde yine adet döngüsüyle Birlikte kalınlaşma gerçekleşir ve yine kanamayla doku uzaklaştırılmaya çalışılır BİR Araya geldi . Endometriozis hastalığının yerleştiği dokular vajinayla Dış ortama açılan rahimin aksine Kapalı sistemlerdir ve kanama Kapalı sitemin içine ( genellikle karin boşluğuna Olur Tense'lerde Yumurtalık dokusu içine Olur ki yanıma ilerleyen süre içinde burada endometrioma DİĞER adıyla çikolata kisti adi verilen Yumurtalık kistlerine neden Olur Araya geldi .) Olur . Ayşe oluşan kanamalar IC IC bölgelerde yapışıklıklara neden Olur ve Buna bağlı belirtiler meydana gelir . Ayşe İÇ kanama Miktarı cok az miktarda oluştuğundan hayati Sac taşımaz .

KİST Hastalığı nın tamamen geçmesine destek olmak için ortalama 4 ay kadar kullanılması gereken bitkiler hazırlanmakta ve bu hastalık bitkilerle desteklendiğinde tamamen geçebilmektedir
KİST için yardımcı doğal olarak bitkisel ürün kullanmak isterseniz, geniş bilgi almak için lütfen iletişim bölümünden irtibat kurunuz...